Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Van aki már 1930-ban megmentette a magyar családokat

2012.01.02. 14:44 zezse

Z. Tábori Piroska a család megmentője. Az 1930-as években élt úrhölgy mintegy 1000 oldalon keresztül oldja meg a munkától megfáradt háziasszonyok életét. Tőle megtudhatjuk, miért nem lusták az amerikai nők, és miért képesek férjüket boldog mosollyal várni. Mert " az amerikai nőről tévesen azt állítják, hogy lusta, ellenkezőleg rendkívül szorgalmas.... Amerikai nőn sosem látszik az elcsigázott fáradság és mindig jut ideje arra is, hogy testét ápolja és életét élvezze."

És, hogy miről beszélek? Erről:

Ez és egészségügyi társa kísérte végig az unalmas vasárnap délutánokat, titokban bámultuk a nemi betegségeket taglaló színes ábrákat, és borzongva néztük mi vár ránk. Ilyenek a Család tanácsadójában nincsenek, helyette viszont megtudhatjuk honnan lehet felismerni a hamisított mézet és a záptojást, hogy öltözködjön egy úrinő, és mivel lehet kiegészíteni a kosztpénzt. Na és persze részletes útmutatást találunk benne a megfelelő harisnyaválasztásról és karbantartásról. Mert ugyan kinek van kidobandó 10-12 pengője egy új selyemharisnyára?

Az urunkra gondolván a tanácsadó 6 pár harisnyát javasol, ebből kettő legyen melegebb, gyapjúharisnya.

"A pamutharisnya nagyon keveset tart, vagy cérna vagy gyapjú legyen az anyaga. A finomabb anyag színtartóbb is! És mihelyt a harisnyát megvesszük, vegyünk mindjárt pontosan ugyanolyan színű stoppolópamutot!"

Az urak után a szerző a hölgyeknek ad tanácsot. A mai nők a következő fehérnemű darabokat viselik: ing, hálóing ingnadrág, nadrág, szoknyakombiné, mellényke, haskötő, melltartó, harisnyakötő, zsebkendő. Harisnya és gyapjú meleg holmi.

Miheztartás végett egy jó tanács: "A túldíszes fehérnemű sem nem szép, sem nem ízléses, mert megtagadja eredeti rendeltetését, hogy takarjon és védjen! Különösen dolgozó embernek nem való a pókháló és a selejtes pamutanyag. Lehet egy harisnya sűrű szövésű és ezért nagyon szép. Télre pedig meleg harisnya való, mert a láb a test hővezetője, és ha az fázik, fázik az egész alsótest."

Ha pedig sebtiben összedobna egy Haskötővel kombinált harisnyatartót, mi sem könnyebb ennél-legalábbis a szerzők szerint. Ha Ön sem tud élni enélkül a nagyszerű könyv nélkül, itt előjegyezheti.

 

Szólj hozzá!

Címkék: könyv történelem

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr583513891

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása