Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Amerikai álom lábakra szabva

2011.12.03. 20:00 zezse

James Lillis sikerrel valósította meg az igazi csöpögős-ámbátor nagyon irigyelt amerikai álmot. Egy nap rátört a vágy, hogy varrjon magának valamit. Elment egy boltba, ahol vett egy használt varrógépet. Már alig maradt pénze, így műszálas anyagot vett maradék dollárjából. Varrt is egy trikót, amit ugyan még egy holtrészeg minőségi ellenőr is kiselejtezett volna, de ő boldog volt vele. És még mindig varrni akart. Lement egy táncruhákat áruló boltba és ott jól bevásárolt mindenféle csillogó anyagból. És nekiállt leggingst gyártani.

Persze az első pár darab nem igazán sikerült, pedig modellt is szerzett, aki szó nélkül próbálta az újabb és újabb észvesztő darabokat. Végül megtanulta, hogyan kell macskanadrágot varrni, és lassan rájött, ebből akár üzletet is lehetne csinálni. Így beadta pár boltba a műveit, de azok pár hét múlva visszadobták, kutyának sem kellett ugyanis. Próbálkozott vásárokon túladni a portékáján, de kevés sikerrel. Végül felismerte, hogy az online eladás lehet a megoldás. A terv bevált, azóta BlackMilk névre keresztelt ruháit az egész világon hordják.

Sajnos a ruhák többségéhez minimum Tyra Blanksnek vagy Mihalik Enikőnek kell lenni, és az áruk sem olcsó (60-90 dollár), ennek ellenére a leggingeket, ruhákat, és body-kat elkapkodják. Csontokat vagy medúzákat hordanál magadon?

 

 

1 komment

Címkék: design tervező legging

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr813434814

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemeskriszta 2011.12.04. 12:45:06

fú. ez az anyag nekem elég bizarr - mintha egy mintás zacsit igaztottam volna magamra -, de mondjuk pipacs mintával és egy tűzpiros toppal lehet, hogy egy éjszakára én is belecsusszannék.
süti beállítások módosítása