Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Mérnöki összeesküvés: eltüntették a tartós harisnyákat

2012.01.30. 16:54 zezse

Mindig is kedveltem az összeesküvés elméleteket, főleg ha megfelelően meg vannak magyarázva. Egy kis logikai bukfenc itt vagy ott, mit számít? Azt viszont nem gondoltam volna, hogy harisnya fronton is létezik ilyesmi, egészen addig míg jó anyám rá nem beszélt, hogy nézzem meg a Villanykörte Összeesküvést, mert mondta ő, hogy a mai cuccok sokkal rosszabbak, mint az a jó kis NDK habverő, ami már 20 éve működik. Ebben persze igaza is van, nem kell nagyon okosnak lenni, hogy rájöjjön az ember, nem éri meg túl tartós termékeket gyártani.

Fotó innen.

És, hogy kapcsolódik ez a harisnyákhoz? Úgy, hogy a filmben (26:05-től) arról is szó esik, hogy az okos mérnökök kitalálták már a tartós harisnyákat. De ezek nem véletlenül nem kerültek forgalomba. Pedig díjaznám, ha nem kéne állandóan új harisnya után szaladgálni, és a legbénább helyeken lecserélni, mert felszaladt vagy kilyukadt a szem.

Még szerencse, hogy most állítólag menő a lyukas harisnya, bár szerintem ez egy másik összeesküvés.

 

Szólj hozzá!

Címkék: történelem

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr423977477

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása