Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Repülő madarakat észleltek egy női lábon

2011.12.14. 11:30 zezse

Hogy mi van? Fessem be a harisnyámat? Jól vagy? Most vettem, végre egy darab ami nem kopott meg, nem bolyhosodik és még ki is néz valahogy. Hogy a Miu-miu is ezt csinálja? Kit érdekel, abban csak sznob macák járnak. De, hogy ez kreatív meg izgalmas? Van elég izgalom az életemben így karácsony előtt, hidd el.

Jól van, csak semmi hiszti, fürdőszobafestés és a glettelés között belefér.

Mi kell hozzá?

- Idő. Sok. Sőőt. Nagyon sok. Jó, nem kell hosszú ébren töltött éjszakákra gondolni, de el lehet molyolni a dologgal rendesen.

- Akrilfesték (szinte bárhol kapható, hobbiboltok, barkácsáruházak, diszkontboltok lehetnek jó beszerző helyek) + ecset

- átlátszó körömlakk ( nem kell elhasználni a legmenőbb darabunkat, egy 300 Ft-os is megteszi)

Érdemes egy számmal nagyobb harisnyát venni, mert akkor a mint nem jön úgy szét. Az akrilfestékkel egyszerűen rá kell festeni a mintát az anyagra. Érdemes utána 30-40 másodpercig hajszárítóval átfújni, ettől nem szárad teljesen meg, de elkerülhető a belenyúlás miatti elmaszatolódás.  Teljes száradás után jöhet rá egy réteg körömlakk.

Ha úgy érzed nem tudsz elég jól festeni, akkor kövesd Cocorosa útmutatását.

Ő ilyen gyönyörűséget alkotott.

 

Szólj hozzá!

Címkék: design diy tervező

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr863462707

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása