Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Vörös és fekete hever a szexizmus oltárán

2012.01.09. 12:02 zezse

Keverjünk össze némi feketét egy kis pirossal, rázzuk meg, tegyünk hozzá egy csipetnyi kacérságot, és máris kész a combfix.

Nem értenek semmit? Az egész azzal kezdődött, hogy születésnapomra a barátnőm meglepett egy igen démonikus darabbal, ha már folyton a harisnyák lebegnek a szemem előtt.

A Calzedoniában beszerzett finom holmi nem a mindennapok hőse lesz, ez libamáj és 2007-es Oremus Mandulás mellé fog járni annak aki megérdemli.

Bár a combfix felső része nem igazán hivalkodó (sehol semmi csipke) rendesen el van látva szilikonnal, így nem fordulhat elő, hogy két falat közt a bokámon landoljon.

Persze vonzóbb lenne lábon bemutatni, de sajnos az enyém nem közéleti szereplő, így mindannyiunk érdekében eltekintek a kép közreadásától.

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep szexi combix

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr973531195

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása