Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Kékharisnya lett a divatikon

2012.01.03. 13:36 zezse

Van, akinek elég egy kék harisnyát felvennie ahhoz, hogy a Daily Mail egy oldalt szenteljen neki. Persze ehhez kell némi ismertség, egy ikerpár, és egy feltűnő cipő is.

A 46 éves divatikonnak is kikiáltott színésznő új filmjének promójára sietett az élénk harisnyában.

És ha ez nem lenne elég, Sarah Jessica Parker a kékharisnyát megelőző este egy alapítványi vacsorán vett részt, ahol bájos lábravalója nem maradt rejtve a fotósok szeme elől.

Bejönnek SJP harisnyái?

Szólj hozzá!

Címkék: celeb szexi

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr113516256

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása