Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Hogyan csinálja egy rendes nő?

2012.01.05. 17:00 zezse

Ok, az ember habzsol, és begyűjti a szebbnél szebb harisnyákat. Magára rángatja télen-nyáron. (Na jó, inkább télen, ha nem előírás a munkahelyen a nyári harisnyaviselet) De, hol tároljuk? És hogyan? Tudom én, lehetne szépen összetekerni mosás után, rendszerezni (erre Via blogja biztos ad valamilyen útmutatást), simogatni őket és odafigyelni rájuk, de mi van ha az ember egy lusta disznó, vagy nem erre fordítja az energiáit?

Nálam otthon a '70-es évekből származó szocialista ipar által gyártott remek anyagból készült tárolóból kukucskálnak ki a harisnyák. Nem szép, viszont praktikus. Alul a nagy zsebekben vannak az originál darabok, várva felvételüket.

 

Isabella ennél jóval kreatívabb volt, bár ő is az akasztó után nyúlt.

Következnek aztán az igazán rendes nők:

Végül pedig a perverzek sok szabadidővel rendelkezők:

Neked mi a módszered?

1 komment

Címkék: rend hogyan

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr633522304

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

nemeskriszta 2012.01.05. 19:10:22

egy szép kosárba hajigálom a ruhásszekrényemben.
süti beállítások módosítása