Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Akinek nők milliói lehetnek hálásak

2012.01.20. 08:46 zezse

Azzal ugye mindenki tisztában van, hogy a nagyija még  pamut vagy selyemharisnyában vonult a templomba, vagy ment kávézni a barátnőivel? Kezükben ridiküllel és a hozzá passzoló cipőben merengetek el az élet viharain, vagy beszélték ki a szomszédot. Akkor még a harisnya hátulján hosszú csík futott végig, ott varrták ugyanis össze az anyagot. Akinek meg nem volt harisnyája, szemceruzával húzott a lábára mintát, mert ugye rendes nőnek eszébe sem jut mezítelen lábbal az utcára lépni.

Szerencsére Wallace Hume Carothers amerikai vegyész elég kitartó volt, és 9 év kutatómunka után szabadalmaztatta a nájlont, vagyis nylont amiből a mai napig a legtöbb harisnya készül. És, hogy ez miről jutott eszembe?

Mert találtam egy oldalt, ahol nagyon szép harisnyareklám posztereket lehet kapni az '50-es évek hangulatában.

morley-stockings.jpg

1950s-kayser-bondor-nylons-advertisement.jpg

floresta.jpg

 

 

woman-so-proud-and-pleased-with-her-holeproof-stockings-bends-down-to-admire-them.jpg

További csodaszép harisnya reklámok itt nézhetőek és vehetők meg.

Szólj hozzá!

Címkék: történelem hogyan

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr693590331

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása