Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Észvesztő lábak és tollak

2012.01.31. 18:45 zezse

Farsangra vagyok hivatalos. Ha nem akadályoz meg a hó és a fagy amivel napok óta riogat az időkép akkor magamra kapom a szettem meg egy üveg bort, és elmegyek mulatni.

0907-vo-we004-01.jpg

Valami ilyesmit képzeltem el, megfogott a '20-as évek dekadenciája, a szipka ( nem könnyű beszerezni Budapesten), a hosszú láncok, a rojtok és az egész  miliő. Persze, egyrészt ki a fenét érdekel ez-kérdezhetitek- másrészt, hogyan kapcsolódik egy harisnyákról szóló bloghoz? Na?? Igen, harisnyabeszerző körútra indultam, hátha van valahol offline változatban is hátul varrott haris. Az Aranypókban nem mondom meg milyen szemmel néztek rám, és a sarki kínai zoknidealer is csak meresztette a szemét.

Pedig léteznek ilyen darabok, itt van egy különösen nyálcsorgató.

trasparenze-hosiery-capriccio-hold-ups-by-trasparenze.jpg

Szerintetek hol nézzek körül?

Szólj hozzá!

Címkék: történelem hangulat szexi

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr904036374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása