Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Miben ne villogj Valentin napon?

2012.02.14. 15:34 zezse

Nem reprezentatív felmérésem eredménye, hogy olyan férfi nem létezik aki rajongana, na jó csak kedvelné a Bálint napot. Ezzel szemben a nők nagy része titokban abban reménykedik, hogy azért az ura csak hazaállít egy rózsával vagy legalább egy üveg borral. Persze ezt sosem vallanák be, sőt mély megvetéssel nézik a Fb-on terjedő tömeghisztériát melyet a NAP közeledte vált ki az összes barkácsolós, divatolós, sőőt gasztro bloggerből- akik persze szintén nők.

A fehérnemű boltokban is megindul a "legyél szexi egy estére" életérzést sugalló kirakatrendezés, még a LIDL is piacra dobta pénztárca kímélő neglizséjét ( 100% polyester) . Nincs mese ezt a napot a pasik túlélik a nők meg szívecskéket firkálnak a noteszükbe és reménykedve bámulják a telefonjuk vagy a laptop monitorját, hátha jön egy megfelelően csöpögős vagy jópofa levél amiben a szeretett kedves értesít, hogy csak miattunk él, és nélkülünk az élete csak üres héj maradna.

Erre persze a harisnya gyártók is rájátszanak, bár kérdés minek húz az ember szívekkel dekorált lábravalót? Hogy lássuk neki még van szíve?

9.jpg

Szólj hozzá!

Címkék: ünnep életkép hogyan

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr414101597

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása