Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Tedd tönkre a harisnyád!

2011.12.05. 15:41 zezse

Az már meg sem lep, hogy a YouTube-on mindenre találni videót. Meg sem rebben a szemem, ha tinilányokat próbálok utánozni, akik beavatnak a füstös szemek vagy épp az '50-es évek sminkjébe és miközben fél kezemmel a laptopot markolom, hogy le ne essen, a másikkal épp csábítóvá próbálok válni (általában kevés sikerrel), de az eszembe se jutott, hogy még arra is találok tanácsokat, hogyan húzzak fel egy harisnyát. Vagy arra hogy hogyan alakítsam át megunt darabomat valami egész mássá. Őrület.

Nem kevés dolog kell egy harisnya magunkra applikálásához eszerint a videó szerint. A latexkesztyű ebből csak az egyik. Mindenesetre rövid körműek előnyben.

Ha pedig szakadt punk énekesnőnek öltöznénk akkor rövid idő alatt alkothatunk magunknak szakadt harisnyát. Mindössze egy öltésbontó kell hozzá, de szerintem egy macska is képes hasonlóra.

 

Ha pedig van lelkierőnk tönkretenni  átalakítani egy vastagabb harisnyát, és bírjuk a hideget, akkor egy kedves fiatal lány útmutatóját követve percek alatt lehet egyedi lábmelegítőnk. Én biztos alá vennék egy zöld, piros vagy rózsaszín darabot, így egyrészt nem fagynék meg, másrészt színesebb lenne az összhatás.

 

Ha pedig sajnálnánk 75 dollárt egy BlackMilk darabért, akkor fél óra melóval létre hozhatunk valami hasonlót. Csak egy varrógép kell hozzá és egy régi legging.

Szolgálati közlemény: A C&A-ban jártam, és potom 590,-ért sikerült hozzájutnom 2 db lábfej nélküli fekete kb. 40 DEN-es darabhoz. Semmi extra, de nadrág alá, vagy hosszú csizmához ideális.

 

Szólj hozzá!

Címkék: videó diy egyedi legging

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr33440152

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása