Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Hisztis hétfőre hisztis harisnyák

2011.12.12. 10:30 zezse

Bár a horoszkópom szerint ma csodás meglepetések várnak rám, nem tekintettem annak, hogy nem járt a HÉV, hála azoknak akik a karácsonyi ajándékot az ellopott kábelek árából szeretnék megvásárolni.

Mit nekem szakadó eső, sötét, és a reggeli kávé hiánya, átdobtam a gyereket a buszhoz, legalább neki jusson a csodás meglepetésből. Úgyhogy úgy döntöttem DEN és anyagelemzés helyett jöjjön egy kis hétfői őrület, naná, hogy lábfronton.

Nem ez nem leggings zoknival, hanem egy térd fölé érő zokni. Az utolsó divatot követi, kapható még rózsaszínben is, most akciósan 6.95 font. Az biztos, hogy szuper lábakat és jó adag merészséget kíván.

Biztos van akit inspirál ez a darab, én maximum a Zumbázásoz viselném, bár lehet, hogy a férfiak ettől őrülnek meg. Mindenesetre a nyarat időző darab, kíváncsi lennék, hogy hordják a ködös Angliában. Megvehető itt, több színben és hosszban.

Ha delnőnek öltöznénk, de hiányzik a Pretty Woman-os csizma, akkor mindössze 30,50 font leszurkolásával mienk lehet ez a térd fölé érő zokni mely a  Miss Oroblu nevet viseli. Mindenkit megnyugtatok, hogy a bőrszegély öko-bőrből készült, így állatvédők is viselhetik.Plusz funkciója, hogy ha a gyerek a jelmezbálon Csizmás Kandúrnak akarna öltözni, akkor már meg is van a jelmez egy része.

Nehezen tudnám elképzelni magam ebben a zokniban, aki viszont ilyenre vágyik könnyen megvalósíthatja, a megspórolt 6 fontot pedig lehet másra is költeni. A Röltexben érdemes szalagot keresni, és egyszerűen a zokni tetejéhez varrni. Lehet párduc, vagy akár karácsonyfás, a lehetőségek száma végtelen (hogy nagyon közhelyes legyek).

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr403457339

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása