Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Lábujjat kilógatni!

2011.12.17. 10:00 zezse

Szakadó esőben arról írni, milyen harisnyát hordjon az ember nyitott orrú cipőhöz, miközben forralt bort iszogat, mértékletesen perverz dolognak tűnik. De nemsokára itt a karácsony, a céges partik, a Szilveszter fenyegető réméről nem is beszélve. És mivel számtalan nő gondolja úgy, ő bizony tudja, mit mihez és hogyan, meg a Cosmo is biztos megírta, így nagyot nem lehet hibázni. Pedig dehogynem.

Sokan csak akkor húznák fel a fenti kombót, ha pisztolyt szögeznének rájuk, mások simán bevállalják, és maradiaknak titulálják az elsőket. Hol vannak már a cipőhöz a táskát, vagy körömlakkhoz a rúzst szabályok? Hogy télen nem hordunk rövidnadrágot? Dehogynem.

Szóval a nyitott orrú cipőt legjobb fekete vagy más sötét (zöld, barna, szürke) harisnyával felvenni, így sokat nem tévedhetünk. Az orrvarrást legjobb elrejteni a talp alá, amennyiben kényelmes így a járás. Egy fekete ruha, fekete harisnya és fekete cipő mindig elegáns, de érdemes legalább egy színt az öltözékünkbe csempészni, hogy ne tűnjünk gyászolónak. Ez lehet egy színes őv, egy szép sál, vagy valamilyen ékszer.

Amit tilos: átlátszó harisnya, a rajta átsejlő színes körömlakkal! Nagyon vékony pántos szandállal sem érdemes kísérletezni, inkább a vastagabb lábból kevesebbet mutató darabok kerüljenek előtérbe.

Ez például nem volt jó választás.

És ezt sem érdemes feltétlen utánozni.

Ha valaki nem bírná a saját harisnyás lábát nézni, ahogy kikandikál a szandálból vagy bokacsizmából, annak itt egy instant megoldás.

A csinos darab 6-12 dollárt szerezhető be, pl.

az amazonon.

Szólj hozzá!

Címkék: hogyan hordjuk

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr353469134

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása