Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Követeljük a mintákat!

2012.01.16. 15:21 zezse

Aki eddig azt hitte, hogy a tyúklábminta, a kockás vagy a csíkos az igazi lázadás a szürkeség ellen, az nagyon el van tévedve. Mit nekünk néhány csík, esetleg egy diszkrét masni, ha hordhatnánk hangyákat vagy egyenesen vénákat a harisnyánkon.

Az entrend.hu oldalon találtam ezekre a design darabokra, melyek nem olcsóak mocsok drágák , viszont melegek, vastagok, és remélhetőleg tartósak is.

További, még ezeknél is megdöbbentőbb harisnyákat nagyon színes egyéniségeknek itt találsz.

Melyiket vállalnád be?

 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr33555562

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása