Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Pávává vált a világ

2012.01.18. 15:30 zezse

 Talán a hó teszi, vagy a beleféfordulós hangulatom, és bár fogalmam sincs, ezekkel hogy függ össze de mostanában állandóan pávatollal találkozom. Hol egy könyvjelzőn, hol egy blogon, hol egy könyvben, és persze harisnyán is. Csak, hogy fájjon a szívem, hogy nekem ilyen nincs. 

 

 

Persze ezt a lábra is lehet, ha valaki meztéláb flangálna.

 

Ha pedig örökre magadévá tennéd, az is egy lehetőség. Boti Egerben tetovál nagyon jól, Ádám pedig a pesten a Mátyás utcában. Utóbbi specialitása a színezés, így biztos vagyok benne, hogy gyönyörűt alkotna.

Ha pedig a telefonodat dobnád fel, akkor az Instant Life bloggerei segítenek neked.

A lábakat sem felejtem el, azok az Urban Outfitters darabjaitól színesednek.

Hordanál pávát?

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: állat hangulat kollekció páva

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr943574079

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása