Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Hogyan legyünk trendik 100 éves korunkban?

2012.01.23. 11:50 zezse

El sem tudom képzelni, hogy valaki 99 évesen még divattanácsokat osztogasson a világnak. Pedig  létezik ilyen ember. A hölgy neve Rose és Ari Seth Cohen Advanced style bloggere ismertette meg gondolatait a nagyvilággal, miután összefutott vele a Madison Ave-n. A hölgy annyira magával ragadta az idős hölgyekről és azok stílusáról író bloggert, hogy azonnal betette májusban megjelenő könyvébe.

IMG_9248-1.jpg

Rose megosztotta gondolatait a divatról, az életről, és arról, hogyan legyünk boldogok..

1. Találd meg a legmegfelelőbb parfümöt, és az emberek emlékezni fognak rád az illatodról.

Rose Pauline Trigere divattervező illatát használja. Unokájával egyszerűen közölte: "Bármit neked adnék a világon, kivéve a parfümömet"


2.Gyöngyök és övek mindenkor

Egy jó öv, vagy egy gyöngysor látványosan fel tudja dobni az öltözéket, és ha nem ragaszkodik valaki a topmárkákhoz, akkor teljesen megfizethető összegbe kerülnek. ( Erről a képről úgy tűnik, Rose szereti a drága holmikat) Ha a gyöngy túlságosan kommersz lenne, itt megmutattam, hogyan lehet 10 perc alatt egy régi trikóból egyedi nyakláncot alkotni.

 

IMG_8814.JPG


3. Jó cipő

Óvd a lábad, és napközben hordj kényelmes cipőt. Ha viszont bulizni indulsz, akkor a divatot és a stílust tartsd a szemed előtt, ne azt, hogy milyen kényelmes a régi Birkenstockod.


4. Séta, séta, séta mondta Rose

Sétálni kötelező, sokkal jobb mint a gyógyszerek és az orvosok.


5. Nem kellenek a drága hidratálók

Rose tudhat valamit, mert a bőre alapján meg nem mondanám a korát. Ő maga Oil of Olazt (Oil of Olay) használ évek óta. Én az olívaolaj és shea vaj keverékre esküszöm, igaz nem vagyok még 99.


6.Egy olcsó rúzs ugyanolyan jó mint egy drága, sőt még jobb!

Rose állítólag a Chaneltől a Lauderig mindent kipróbált, végül győzött a Revlon. Kérdés, hogy definiálja Rose az olcsóságot.


7.Légy egyedi!

Ha mindenki hordja, én biztos nem fogom- mondja Rose, és így is tesz. Az egyéni stílus kialakítása igényel némi önismeretet és érzékenységet, de nem kötelező beállni a divatmajmolók sorába.


8. Légy elég okos ahhoz, hogy tudd mi az amit nem tudsz. 

Ehhez nincs mit hozzáfűzni, örök érvényű igazság hangzott el.


9.Ha nehézséget okoz elolvasni az étlapot, elegáns megoldást jelenthet a lornyon. 

Nehéz elképzelnem, ahogy bemegyek az Ofotértbe és lornyont rendelek, de lehet, hogy a hölgyeknek szeme sem rebbenne és csak annyit kérdezne? Melyik színben kéri?

IMG_1063.jpg


10. Légy boldog, élvezz minden pillanatot


Hát igen. Ha az ember idáig eljut biztos Buddhává avanzsál, de ehhez kell némi önismereti munka. Ha sikerül, az persze maga a boldogság.


11.Tarts rendet! 

Ha valahonnan elveszel valamit, használat után rakd vissza a helyére. Ha ezt teszed egy csomó időt spórolsz, és még dühöngeni sem fogsz, hogy hol láttad legutóbb a legkedvencebb harisnyádat.


12. Mindig mondj igazat, mert ha nem, újabb és újabb hazugságok várnak rád

Igazat mondani a felelősségvállalás egy fajtája. Véleményem szerint időnként jobb nem elmondani dolgokat, főleg ha azok fájdalmat okoznak a másik számára.

13. Légy több, mutass kevesebbet

14. Rakd félre a telefont, ha a kádban vagy

Vagy legalábbis kapcsold rezgőre, és ne rakd a kád szélére mert tuti beleesik


15. Légy jóban a portásokkal

Ők azok akik mindig segíteni fognak, ha szükséged lesz rá. Ugyanez igaz lehet a felszolgálókra, a takarító nénire, vagy a céges futárra is. A kedvesség nem kerül semmibe.


16. Soha ne kérj kölcsön és ne is adj

Ha valaki meg tudja tenni, akkor hajrá, nekem még sosem sikerült.

 

IMG_6283.jpg


17. Soha ne várass meg senkit. Érkezz 15 perccel hamarabb

Erről lebeszélnélek, akármennyire is igaza lehet Rose-nak. Persze érkezz pontosan, de előbb nem illik, viszont ha már látod, hogy késni fogsz, szólj annak aki rád vár.

18. Soha ne nézz vissza, nézz mindig előre

Sok fájdalomtól megkímélheted magad, ha képes vagy rá, vállat vonni és úgy tenni, mintha semmi nem történt volna. Irigylem aki képes rá.


19.Ne félj megmondani a korodat. Eltitkolni hülyeség. Légy büszke magadra.


20. Kerüld azokat az éttermeket, ahol morzsás a terítő

Szólj hozzá!

Címkék: könyv történelem életkép

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr633701496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása