Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Győzd le a hideget harisnyával!

2012.02.05. 14:30 zezse

Már a csapból is az folyik, hogy itt a tél, a hó, a katasztrófa helyzet, leáll a vasút, megreked a hókotró, az emberek hisztérikusan veszik a konzerveket, mert ugye ki tudja mi lesz itt, hát tiszta Armageddon. Köszönjük média. Az egész egy barom nagy hisztéria, ami fogalmam sincs mire jó. Nézzünk szembe a ténnyel TÉL VAN. És igen, ilyenkor egyáltalán nem szokatlan, hogy furcsa kis fehér pelyhek hullanak az égből és beterítik a földet. Érdemes lenne hozzászokni, volt már ilyen és nagyon remélem, hogy lesz is. A hideg más kérdés, nehezebben elviselhető, embernek állatnak egyaránt. Szerencsére sokan dolgoznak azon, hogy mindenki meleg helyre kerüljön, ételt osztanak, mások állatokat mentenek, egyszóval dübörög a jószolgálat az országban.

A kifakadás után, nézzük mit tegyen az, aki nem mond le arról, hogy ebben az időben harisnyába dugja a tappancsait. Mert, ha belegondolunk, miért ne lenne melegebb egy gyapjú harisnya a skinny farmernál? Kettő meg aztán maga a kályha, főleg ha csizmával hordja az ember, és bele tudja gyömöszkölni a lábát.

Én a vékonyabb és fölé egy vastagabb kombóra esküszöm, hozzá lábszárvédő- higgyétek el sokat számít, hogy a boka melegen van tartva-, vagy egy térdig érő zoknit húzok csizmával. A cipőbe/csizmába kerül egy extra bélés, melynek egyik fele olyan mintha alufóliából lenne, és máris nem fázom. Persze felül sem árt az aláöltözet, két-három réteg a minimium amit érdemes magunkra szuszakolni. A természetes anyagokat (pamut, gyapjú, kasmír) érdemes választani, a műszál ilyenkor felül és alul is felejtős. Ebben az időben jön jól a garbó vagy a gyapjúpulóver aljából készült sálféle ,  melyet sapkaként is hasznosíthatunk. Akinek sok pénze van (vagy szerencséje a turiban) az keresse a kasmírt, mely háklis és drága, viszont csöppet sem szúr, nem úgy mint a gyapjú. Sapkát, sál, kesztyű alap, gondoljunk anyánkra, ahogy indulás előtt sorolja :)

Igazi fagyosak válasszák a Sock Shop Thermo harisnyáját, 8 fontért kapható.

Ennek a terméknek a TOG száma 0,63, azaz igen jó.

A TOG vagy Clo szám azt mutatja meg, mennyire szigetel jól a ruha. Minél magasabb a szám, annál jobban véd a termék a hideg ellen.

Ha pedig hókirálynővé akarnánk válni, itt van egy kis inspiráció.

 

Szólj hozzá!

Címkék: hideg diy pamut

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr704067780

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása