Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Rózsát szórt a lábamra a Mikulás

2011.12.06. 12:21 zezse

Blogokat és webshopokat nézegetni jó dolog, néha csurog a nyálam attól a kínálattól ami belengi a nyugati boltokat. Harisnya szempontból még nem jött el a rendszerváltás, bár erre mutató jelek már vannak. És ha végre betör a nyugat, akkor reszkessenek a szürke meg fekete egyendarabok.

És, hogy ne csak dumáljak és mutogassak, elmesélem mit hozott Szent Miklós/Mikulás/ Télapó.

Bizony a trüffel mellett egy pamutharisnya lapult. Mit lapult, kiabált kifelé, hajnali hatkor. Érdekes módon a gyerekem hangján, aki ordítva követelte, hogy ne a kávéfőző felé vessek esdeklő pillantásokat, hanem a csizmám irányába, hiába van kint 0 fok, pattanjak már és a fázós kutyákon átkommandózva szerezzem meg a nekem szánt meglepetést.

Meg is tettem, -mintaanyaság a sosem el nem érendő cél- és kirángattam papírhuzatából a Tesco F&F kollekciójának egy rózsákkal díszített darabját. A fekete kartonba csomagolt darab Pamut divatharisnya néven fut, és 100 DEN-es. Én egy M/L es darabot kaptam, bár a hátán lévő mérettáblázat alapján egy S-es be kellett volna beleférnem (8-10 es angol számozású szoknyaméret + 169 cm). Az M/L teljesen jó méretben, az orránál varrt, és a dereka nagyon magas. A magyar felírat szerint kényelmes a kötője (comfort band), ez megfelel a valóságnak. Bár pamutharisnyának árulják a termék mindössze 65% pamutot, 36 % poliamidot és 2 százalék elasztánt tartalmaz.

A virágok bele vannak kötve az anyagba, kissé kidomborodnak. Egyes helyeken, ahol megfeszül a minta, ott érdekesen amorf lesz, és kilátszik a pőre bőr. De ez nem a termék, hanem annak a hibája, hogy képtelen vagyok normálisan felvenni. Melegnek jó meleg, és egyenlőre a macska teszten is átment. Mosni bár a kézzel mosást ajánlja a gyártó inkább harisnyazsákban géppel fogom, mert egy lusta disznó vagyok.

F&F Pamut divatharisnya a Tescoból

(nagyobb képekért katt!)

100 DEN 

62% pamut, 36% poliamid 2% elasztán

1800 Ft

 

 

 

Szólj hozzá!

Címkék: teszt ünnep tesco

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr193442496

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása