Stylish legs

Harisnya, fuszekli, lábak, varázslat. Hadjárat a szürkeség ellen.

Friss topikok

Címkék

állat (1) bemutatkozás (1) black (1) celeb (2) combix (1) design (6) diy (7) egyedi (1) életkép (4) francia (1) hangulat (3) harisnya (1) hideg (1) hogyan (4) hordjuk (1) karácsony (1) kollekció (3) könyv (2) legging (3) milk (1) mintás (1) olcsó (1) pamut (2) páva (1) rend (1) szexi (6) tervező (4) tesco (1) testápolás (1) teszt (1) történelem (5) ünnep (4) város (2) videó (1) Címkefelhő

Cukorral a szép lábakért

2012.01.11. 10:40 zezse

Sosem lesz  olyan lábam mint Julia Robertsnek, ebbe kénytelen vagyok belenyugodni. Ennek ellenére szívesen húzok harisnyát, mutogatom a lábam csizmában, cipőben, lábmelegítővel és anélkül. Pőre testemet persze már nem szívesen mutogatom, bár minden év elején elhatározom, nekem lesz a legjobb fenekem és combom a városban, de valahogy ez mindig meghiúsul. Egyszóval a harisnya sokat segít, ha kisebb hibákat, egyenetlenségeket akarunk palástolni.

Ennek ellenére ciki amikor előkerül egy szőrös láb, egy rémségesen száraz talp, vagy 10 elhanyagolt lábköröm. Persze értem én, nem látszik, kit érdekel, sehol egy strand, se egy pasi, akkor meg minek? Nagymamám szerint (aki haláláig úrinő maradt), nem mindegy hogy néz ki az ember ha elviszi a mentő. Mert ugye mit fognak szólni a kórházban ha lukas a zokni, szőrös a láb vagy repedezett a sarok? Úgyhogy a Nagyik tiszteletére kapjátok össze magatokat, és álljatok neki főzőcskézni. Mi van? Nem, nem őrültem meg (még), itt egy tuti recept, amivel a lábatok sajnos nem lesz hosszabb, de puhább mindenképp. Nem tartalmaz vegyszereket, fillérekbe kerül, percek alatt kész. Kell ennél több?

Alap testradír

2 bögre cukor (nád, barna vagy fehér)

1 bögre olaj (olíva, édesmandula, szezám, szőlőmag)

8-10 csepp illóolaj ízlés szerint

Akinek zsíros, pattanásos a bőre tehet bele citrom vagy teafa olajat (ebből kevesebbet érdemes), aki melegségre vágyik bátran kísérletezzen a vaníliával, nyugtatónak ott a jó öreg levendula, nátha esetén pedig az eukaliptusz tesz jó szolgálatot.

Az összetevőket csak jól össze kell keverni és egy üvegbe tenni. Sokáig eláll.

Fürdés után jöhet a shea vaj és hidegen sajtolt növényi olaj keveréke. Én a shea vajas műanyag dobozt bedobom a kádba, ettől a vaj folyékonnyá válik, összekeverem némi olívával és ezt masszírozom a bőrömbe. A sarkamra csak shea vajat használok. Hogy mire jó a shea vaj? Szinte mindenre :), ezért boldog-boldogtalan árulja. Érdemes több helyen megnézni a neten és a bioboltokban is, mert árban hatalmas különbségek vannak.

A fotó a DIY Naturaltól származik.

Ti mivel ápoljátok a testeteket?

 

Szólj hozzá!

Címkék: olcsó diy testápolás

A bejegyzés trackback címe:

https://stylishlegs.blog.hu/api/trackback/id/tr963536447

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása